(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
SEVGİLİ YAVRUM ,ÇOK GÜZEL BİR ŞİİR OLMUŞ.FON MÜZİĞİ HARİKA.NE GÜZEL BİR KARDEŞİN,ABLAYA YAZDIĞI ŞİİR.OKURKEN VE MÜZİĞİ DİNLERKEN ÇOK KEYİF ALDIM. KUTLUYORUM.SELAMLAR.
gönül bağı ile bağlı olmak olabilmek her haliyle sevebilmek çok ama çok özel insanlara has bir anlayış gerektirir.tebrik ediyorum gönlünüze sağlık hem yazan kalemi hemde yazılmasına vesile olan,a saygılarımı sunuyorum.
rica ederim canım ablam ne demek =) her zaman var olman dileğiyle iyi ki doğdun iyi ki varsın .. annemizin de ellerinden öpüyorum böyle sıcak, narin, seven bir insan yetiştirdiği için ..
rica ederim canım ablam ne demek =) her zaman var olman dileğiyle iyi ki doğdun iyi ki varsın .. annemizin de ellerinden öpüyorum böyle sıcak, narin, seven bir insan yetiştirdiği için ..
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.