İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
doğan sarıyüce
doğan sarıyüce

Oldu mu Şimdi

Yorum

Oldu mu Şimdi

( 2 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1187

Okunma

Oldu mu Şimdi

Oldu mu Şimdi

geldin çıktın karşıma bir anda
fırtınalar kopardın bağrımda
derde düşürdün genç çağımda
oldu mu şimdi canımın içi

seviyormuş gibi yaptın
ikimize de yazık ettin
hayırsız oldun çıktın
oldu mu şimdi canımın içi

incindi ümidim ,hayallerim
bu değildi elbet beklediğim
artık dargın bile değilim
oldu mu şimdi canımın içi

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Oldu mu şimdi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oldu mu şimdi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oldu mu Şimdi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
29.8.2017 17:59:07
Güzel şiirleriniz sağlık güzelliklerle buluşmuş...
………………………….............Saygı ve Selamlar…
serdar san
serdar san, @serdarsan
1.6.2015 10:18:09
tebrikler üstat...kutlarım ...
Hasanyılmaz
Hasanyılmaz, @hasanyilmaz
28.5.2015 20:08:17
5 puan verdi
YÜREK SESİNİZ HİÇ SUSMASIN NİCE GÜZEL ESERLERE İNŞAALLAH
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL