Sahte gülüşümü takındım bugün yine, Cümle kurmayı bırak, Harfin yanına harf koyamaz oldum..S.K.
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sahte gülüşler takınırız bazen dostlarımızı üzmemek için mi yoksa kendimizi mutlu etmek için mi . Kısa ve özdü ama çok şey anlatıyordu dizeler.Yüreğinize kaleminize sağlık. Saygılarımla.
yorumun ıcın tesekkürler..ama ınanın cevremızde sahte gülüşü olan o kadar ınsan varki.ne yasadığını bilmedığiğz..aslında üzüntülü olan ve bunu sahte gülüşler arkasında saklayan..saygılarımla..S.K.
yorumun ıcın tesekkürler..ama ınanın cevremızde sahte gülüşü olan o kadar ınsan varki.ne yasadığını bilmedığiğz..aslında üzüntülü olan ve bunu sahte gülüşler arkasında saklayan..saygılarımla..S.K.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.