İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
n.kaygısız
n.kaygısız

bir dal karanfil

Yorum

bir dal karanfil

1

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

1169

Okunma

bir dal karanfil

bir dal karanfil

bir dal karanfil
sızısı kokusunda
yarası al..


yüzün seçiliyor renginde
hüzün
tutsak
ve geçmiş baharlar kadar uzak..


yok saysam
korsun
var saysam ateş


parmaklarımda
hesabı eksik zamanların
toplasam yüzyıldır
çıkarsam zan..


bir dal karanfil
sızısı kokusunda
yarası al..


05/04/2015
ödemiş

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir dal karanfil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir dal karanfil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bir dal karanfil şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL