Ama şan ve şerefime tanık olanların önünde ondan daha fazla söz etmek bana yakışmaz.. xıv. louis
BELALIM532
BELALIM532

GEL ARTIK...

Yorum

GEL ARTIK...

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1521

Okunma

GEL ARTIK...

GEL ARTIK...

Naçar ömrüm solmadan gel,
Ölüm adresimi bulmadan gel,
Sevdan uğruna yitirdim dünümü,
Azrail boynumu vurmadan gel.

Her mevsim yolunu beklerim,
Attığım zarlarda bitmez yeklerim,
Beklemekten gözümün feri söndü,
Döneceğini bilsem her derdi çekerim.

İnan eski halimden eser kalmadı,
Yollarını beklerken gözde uyku olmadı,
Sokaklara bakarak geçirdim ömrü,
Ruhun haykırışımı hiç mi duymadı.

Zafer Özcan-(27.03.2015)

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gel artık... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel artık... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL ARTIK... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:, @sukran-guneri
28.3.2015 10:48:30
5 puan verdi
Okurken kendimden kesitler buldum...Kutluyorum..dua ile esen kalınız...
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:, @sukran-guneri
28.3.2015 10:48:30
5 puan verdi
Okurken kendimden kesitler buldum...Kutluyorum..dua ile esen kalınız...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL