İyimser bir insan ışık olmayan yerde ışık görebilir; ama kötümser biri neden hep onu söndürmeye koşar? (michel de saint pierre)
ÜSTAD Ferhat ALTUNAY
ÜSTAD Ferhat ALTUNAY

DOSTA VEFA

Yorum

DOSTA VEFA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1208

Okunma

DOSTA VEFA


DOSTA VEFA
20 MART 2015.
Ben bu gönül limanında ne gemiler batırdım.
Üç beş kuruşluk sandalın lafını mı yapalım.
Ben ne engin dalgalarda ne kürekler salladım.
Bir kaç su damlası için dostları mı kıralım.

Ne fırtınalar gördüm, rüzgarlara kapıldım.
Ne şiddetli depremle bu hayatta sarsıldım.
Bitti tüm ümitlerim, düştüm yere yıkıldım.
Uzanan bir dost eliydi, yalnız ona sarıldım.

Değmez dünyada gönül kırmaya değmez.
Değmez dostum kırılgan olmaya değmez.
Ömrümün son deminde savrulurken yüreğim.
Değmez hiç art niyetli olmaya değmez.
Ferhat ALTUNAY.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dosta vefa Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dosta vefa şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOSTA VEFA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL