Mucizeler aniden olan şeylerdir, istemekle çağırılmazlar; ama kendiliklerinden, genellikle de hiç olmayacak bir anda ve kendilerini en az bekleyen kişilere gelirler. (k. ann porter)
H.T.N
H.T.N

DÜŞÜN

Yorum

DÜŞÜN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

853

Okunma

DÜŞÜN

Şimdi unut her şeyi, otur bir köşe başına
Düşün
Ne için, kimlerden, neden vazgeçtin
Bir düşün,olur mu?
Gök kubben kadar yakınken
Ne zaman uzaklaştın yanımdan
Bir bilsem
Ah bir bilsem
Ben o güne bir dönsem
Neler geldi, geçti,
Kimler neler dön/zerdi aramızda bir bilsem
Ah bir bilsem
Yakarım etrafı
Kül bile bırakmam
Yakarım inan
Nice sevdalar yaşayan bu gönlümü bile
Kaldırırım ortadan
Geriye kalan sadece bir ahhh kalır
Birde yalan üstüne, yalan kuranlar.........
Bunu bil!
Şimdi yaşa yaşabildiğine kadar
Şimdi nefes al
Alabildiğine kadar
Ama bir ben, bir sen, yok artık
Bir hatıra, bir mazi gibi kaldın günlüğümde
Mazi diye , hikaye diye
Okuduğum iki sayfalık bir masalsın gözümde
Ama ya kalbimde?
İşte bunu kimse bilemez!!
Hatun.Y

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞÜN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL