Övünmeyiniz! hem topraktan yaratılmış, hem de toprağa dönünce kendisini kurtların böceklerin yiyeceği insanın övünmesi neye yarar. hz. ebubekir
yarsever
yarsever

Ve Taşlanır İsmim

Yorum

Ve Taşlanır İsmim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

607

Okunma

Ve Taşlanır İsmim



darmadağın düşüncelerin
çaresiz kalemiyim
sivriltsem dilimi
yaralarım gönül defterimi

sızı dolu şiirler
sızlatır kalbimi
ben bile okuyamam
duygularımı döktüğüm mısraları

elimin tersi mendil olur gözlerime
hıçkırır yüreğim
akıtır burnumu
gözlerim bir noktaya dalar
ölüm sessizliği dolar nefesime

eşyalaşırım
bir yanım tahta bir yanım taş duvar
ve penceresiz odalar

kilimim olur
yere serilmiş bedenim
buz gibi betonlar üstün de
ayaklarım dışarıda
başım bedenimden
yıllarca uzakta

bir kollarım kalır bende
bir de yemek istemeyen midem
beni yemeye başlar
kurtlanan bağırsaklarım
helalini bulamayınca

ve taşlanır ismim
yaşamayan bir ömrün
suçlusu gibi görünerek

10/03/2015
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ve taşlanır ismim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve taşlanır ismim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ve Taşlanır İsmim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL