Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
AŞK-I VEFA
AŞK-I VEFA

Bir Gün Daha

Yorum

Bir Gün Daha

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

899

Okunma

Bir Gün Daha

Bir Gün Daha

Bir fırsat daha verdi Hak
Bir gün daha yaşaya bilirsin bak.
Yarın var mı,gün geceye varır mı bilmem.
Biz günahkarlara da böylesi müstahak...

Bu gün kim bilir kime tepeden bakacağız.
Kim bilir kaç kişiyi bir birine çatacağız,
Kaç kişi taşıdığı kalpten haberdar bilmem,
Hangi yüzle Yaradan’a el açıp yakaracağız.

Kim bilir bugün kimleri kıracağız.
Kime iyilik yapıpta kötülük bulacağız,
Duyan bilen okuyan var mı bilmem.
Cehennem de cayır cayır yanacağız.

Kaç kişinin birbirinde kalacak ahı,
Duymazdan geleceğiz yine çekilen våhı,
Hakka riayet eden var mı bilmem.
Ödenecek bunların bir bir hesabı.

Gün günaha doğarken ister misin sabahı,
İstersin biliyorum çünkü seviyorsun günahı
Bu günahlarla da huzura gidilir mi bilmem,
Ama ümitlendiriyor işte Rabbimin affı...

Ömer Koç
25.11.2014

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir gün daha Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gün daha şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Gün Daha şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL