"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
mustafa anahtar
mustafa anahtar

BİR YOL ARYORUM

Yorum

BİR YOL ARYORUM

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

693

Okunma

BİR YOL ARYORUM

Bir yol arıyorum
Sana gelmek için
Belki de bir bahane.
Seni sarmak için

Bir söz arıyorum
Sevdiğimi haykırmak için
Belki de bir cümle
Özlemimi anlatmak için

Bir sine arıyorum
Başımı yaslamak için
Belki de bir koku
Doyasıya koklamak için

Bir mavi arıyorum
hayallere dalmak için
Belk ide bir göz
Doyasıya bakmak için

M.Anahtar

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bir yol aryorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yol aryorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR YOL ARYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Magic
Magic, @magic
11.7.2015 20:47:58
Hep birseyler ariyoruz oyle degilmi?
Ne mutlu bulana, degerini bilene vede kaybetmemek icin cok ugrasana......
Sansmi,kader,kismetmi bilemeyiz....... Rabbim hepimize yardim et. Amin!
Begenerek okudum,yureginize saglik! 😀
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL