Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI
MEHMET ALİ YURTIŞIĞI

HEP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM

Yorum

HEP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM

( 4 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

772

Okunma

HEP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM

HEP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM

HEP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM

BEN HEP GİTMEYİ DİŞÜNDÜM ZATEN
SENİNLE İLK BAKIŞMAMIZDAN İTİBAREN
GİDECEKDİM BE MELEĞİM GİDECEKDİM
AMA HOŞUNA GİDECEKDİM
GİTMEK DİLİMDE BUNDAN İBARETDİ!

MEHMET ALİ YURTIŞIĞI ADANA17092014

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hep gitmeyi düşündüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hep gitmeyi düşündüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.