Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Kararsız Sevgilim

Yorum

Kararsız Sevgilim

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1448

Okunma

Kararsız Sevgilim

Kararsız Sevgilim

ya sev ya sevme
ya gel ya gelme
kararını ver
kararsız sevgilim

bugün yarın deme
yollarını gözletme
beklemek zulüm
zülümkar sevdiğim

güvencim kalmadı
beni bu aşk açmadı
bir dediğin birini tutmuyor
yalansevgilim

kafa bulma benimle
oynama hislerimle
cocuk değilim
alaycı sevdiğim

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kararsız sevgilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kararsız sevgilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kararsız Sevgilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL