"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Recep Şahbaz
Recep Şahbaz

BEDDUA OKUYACAĞIM

Yorum

BEDDUA OKUYACAĞIM

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1259

Okunma

BEDDUA OKUYACAĞIM



Kapımın önünden her gectiğin an
Arkandan bakıp baka kalacağım
Kendini bana saldıgın o anda
Her an lahnetler yağdıracağım
Her geçişinde sana beddualar okuyacagım

Sen bir avcı idin bende bir av
Attığın kurşunu kalbime aldım
Çıkarmak mümkün değil onu anladım
Her an lahnetler yağdıracağım
Her geçişinde sana beddualar okuyacağım

Seni anlamak mümkün değil bunu anladım
Gafil davrandım sana nasıl kandım
Kendi kendimi ateşe saldım
Her an lahnetler yağdıracağım
Her geçişinde sana beddualar okuyacagım

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Beddua okuyacağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beddua okuyacağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEDDUA OKUYACAĞIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Emrullah Bedir
Emrullah Bedir, @emrullahbedir
25.6.2014 18:10:17
5 puan verdi
Kızgın bir şiir olmuş. Güzel ve içten yazılmış. Kırılmayın ama bu şiir insana Pensilvanya şövalyesini çağrıştırıyor. Beddua bana pek sempatik gelmiyor.
Umarım kalbinizi kırmış değilimdir. Yarı şaka, yarı ciddi yazdım. Selam ve saygılar sunarım.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL