Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
Na
Nazmiye Zuhal Topçu

BEN GAZETECİ

Yorum

BEN GAZETECİ

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

922

Okunma

BEN GAZETECİ

Ben bir gazeteciyim
Tahmin etmek zor değil seni
Yaparım yorumumu
Beklerim olacak durumu
Yanılma payım var mutlaka
Ama sanırım çok az bu
Görmedeyim çünkü
Hapishanede çürüyor meslektaşlarımın neredeyse tümü

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ben gazeteci Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben gazeteci şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN GAZETECİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
alaturka044
alaturka044, @alaturka044
17.6.2014 13:28:45


hafif acıları konuştumda derin acılar yaktı kül etti yüreğimi
söyleyin bana en büyük mezar insanın kalbine gömdüklerimi
şu hayata son sözüm ne tamamlayabildin ne tam anlayabildin
söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil kim düzeltir halimi
sunduzyaşar
sunduzyaşar, @sunduzyasar
17.6.2014 09:26:10
5 puan verdi
gerçeği doğruyu söyleyenler içerde çalan çırpanlar dışarda malesef...

anlamlıydı yüreğinize sağlık... saygımla...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL