İnsan ihtiyar olmaya karar verdiği gün ihtiyarlar. jean anoilh
Si
Sitra

Sevemedik...

Yorum

Sevemedik...

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1015

Okunma

Sevemedik...


Çocuktuk,
Hayallerle yaşıyorduk.
Sevgilimiz yoktu ama
Herkesi seviyorduk.
Dünya kocaman,
Zaman hızlı,
Arkadaşlıklar,
Karşılıksızdı...
Oyunlar hep çabuk biter,
Aksam hep erken olurdu.
Karanlıktan korkar,
Yorganın altına saklanırdık
Büyükler hep büyük
Hayatlar hep uzundu
Gün geldi;
Çocukluk bitti.
Başlayan her neyse
Bir türlü sevemedik...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sevemedik... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevemedik... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevemedik... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ni
nil gölge, @nilgolge
17.6.2014 20:12:06
sevmek kolay sevgi ile kalmak zordur ...
mehpare gökçe
mehpare gökçe, @mehparegokce
15.6.2014 00:02:53
5 puan verdi
Çok güzel bir şiir. Edebiyata hoş geldiniz...Devamını bekliyorum.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL