Çayın kokusu ne kadar hoş gelir, benzer dermana! Bahusus gecevakitlerinde, Geceler, çayla beraber yarim olunca; Daracık mutfağımda ne kadar hoş! Sedasız mutfak ne kadar hoş! Çay içmek ne kadar hoş!
HARUN TAŞDEMİR
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Çayın kokusu ne kadar hoş gelir, benzer dermana! Bahusus gece vakitlerinde, Geceler, çayla beraber yarim olunca; Daracık mutfağımda ne kadar hoş! Sedasız mutfak ne kadar hoş! Çay içmek ne kadar hoş!
HARUN TAŞDEMİR
Her zaman her yerde en yakın dost Caydır galiba.......... Kalemine sağlık selamlar üstadım
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.