İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
berrin su siirleri
berrin su siirleri

O üç kelime

Yorum

O üç kelime

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

954

Okunma

O üç kelime

Dur sen şimdi dur bir defa sus konuşma...
Konuşacak saatleri bırak ,dursun kenarda..
Şairim senden bir mezar kazmanı istiyorum bu akşam..
Ve beni gömmediğin kadar gömmeni yerin dibine kadar...
Bak şairim bak benim kapımın kapımın nazlı anahtarı...
O üç kelimeden ibaret aşk ne güzel bir cennetmiş meğer,,
Şaire ölmek vakti der şairim..
Ona biraz müsade edermisin...

BERRİN KORKMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O üç kelime Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O üç kelime şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O üç kelime şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL