Eğer birine ihanet edersen bu seni ölünceye kadar düşündürür. august wolf
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Bumudur

Yorum

Bumudur

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

671

Okunma

Bumudur

Bumudur

gözü karam gönül yaram
yalnızlıkla yok hiç aram
sensizliğimemi yanam
aldanam kanam

bumudur dünya derdi
beni aldı yere serdi
yendi beni aşkın fendi
tüketti bitirdi

gurbetin elinde köle
can bedenden çıktı öle
yandı vücut küle döne
savruldum uçtum

hayalleri kuramam
sevdaya ulaşamam
belalara bulaşamam
yetti bitti tüketti

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bumudur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bumudur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bumudur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL