Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Kocatürk
Kocatürk

ÇANLAR ÇALIYOR

Yorum

ÇANLAR ÇALIYOR

( 3 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

761

Okunma

ÇANLAR ÇALIYOR

ÇANLAR ÇALIYOR

Sevgilim kapımda çanlar çalıyor
Ben senden ayrılmak istemiyorum.
Dön gelde hep aklım sende kalıyor
Ben senden ayrılmak istemiyorum.

Darılmam duydun mu hır kopar ister
Darılmam kolumu kır kopar ister
Boynuma kördüğüm vur kopar ister
Ben senden ayrılmak istemiyorum.

Sen kalda yanımda kimse kalmasın
Sen kalda anımda kimse kalmasın
Sen alda canımı kimse almasın
Ben senden ayrılmak istemiyorum.

Mustafa ÜNAL

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Çanlar çalıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çanlar çalıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇANLAR ÇALIYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL