Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
barbor
barbor

TANIMAK

Yorum

TANIMAK

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

815

Okunma

TANIMAK

Tanrı içimizdedir
bulmak için
gözlerini açmak değil
gözlerini kapamak gerekir.

İlker ÖZDEMİR

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Tanımak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tanımak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TANIMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
4.4.2014 11:38:22
5 puan verdi
Kalp gözü açık olsun yeter ki...Sevgiler Barbor..
Hicran Aydın Akçakaya
Hicran Aydın Akçakaya, @hicranaydinakcakaya
3.4.2014 21:09:13
5 puan verdi
akıl gözü dediğimiz şey işte tam da bu noktada devreye giriyor...

kapa gözünü düşün, hisset ve inan...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL