İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ulkuduysak
ulkuduysak

Övünsün

Yorum

Övünsün

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2168

Okunma

Övünsün

Övünsün



Akşamdan sıyrılıp geceye yağan,
Ay’da soluklanan yarlar övünsün.
Pürmelal hislerle kana boyanan,
Bülbüle gül sunan dallar övünsün.

Gözlerinde yasak bakışlar saklı.
Yürek perdesinde nakışlar saklı.
Irmaklar içinde akışlar saklı.
Yolundan sapmayan sallar övünsün.

Kafes altın olsa değersiz puldur.
Kafese konulmak insana züldür.
Gücün yetiyorsa zamanı durdur.
Yarına çıkacak canlar övünsün.

Ülkü Duysak

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Övünsün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Övünsün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Övünsün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İ.Çamalan
İ.Çamalan, @i-camalan
26.3.2014 09:04:51
5 puan verdi
resim ve şiir biri yazım sanatı diğeri görsel

ikisini buluşturmak kolay olmuyor

ben resme takıldım harika seçim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL