İnsan aklını Suya yazdım su kurudu Havaya denedim gök delindi Ateş Meczublaştı Toprak delirdi Kıyamet belirdi ey can Kıyamet belirdi
17 ocak 2008 antalya
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
En fazla suya yazarım adını Su kurur Taşar bendini yırtarak En fazla suya yazarın aşkını Ebrular delirir Renkler intihar sendromlarında kaybolup gider En fazla suya yazarım bakışlarını Sular su olmaktan çıkar... Sulu sepken yağışlardan geçip Düşer üşümüş yanaklarının üzerine .................Yani böyle de olmaz ki... Buyrun işte yine bir şiir çıkıyor ortaya.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.