Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
ismail hakkı bagdat
ismail hakkı bagdat
@ismailhakkibagdat

PERİNAZ /IM .2

20 Şubat 2014 Perşembe
Yorum
Şiirgram

PERİNAZ /IM .2

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1460

Okunma

PERİNAZ /IM .2

---------PERİNAZ /IM----------2

RUHUN ,YÜREĞİN ÇOK İNCE
ÇOK GÜZELSİN SEN GÜLÜNCE
KARŞILIKSIZCA SEVİNCE
SEVİYORUM PERİNAZ ’IM

ÇOK MUTLU OLMUŞTUN HELE
SEVGİ SUNDUN YÜREĞİME
SEVGİLİLER GÜNÜ DİYE
SEVİYORUM PERİNAZ ’IM

ŞİİR ,MÜZİKLE MUTLUSUN
HER ÇEŞİT BALDAN TATLISIN
BENİM İÇİN KIYMETLİSİN
SEVİYORUM PERİNAZ ’IM

PERİNAZ ANLIYON BENİ
BUGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ
BEN YAZDIM ;SEN OKU ŞUNU
SEVİYORUM PERİNAZ ’IM...

İ.H.B. 14 ŞUBAT GÜNÜ İÇİN.2014


SELAM VE ÇOKCA SEVGİLERİMLE...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Perinaz /ım .2 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Perinaz /ım .2 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PERİNAZ /IM .2 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.