Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
ar
arikan
@arikan

NARIN DA YAKTIN

17 Şubat 2014 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

NARIN DA YAKTIN

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

678

Okunma

NARIN DA YAKTIN

Ne işin var idi balkonda bilmem
Görünce aklımı aldın serimden
Göz göze gelince inan ki canım
Sanki banyo yaptım akan terimden

Bütün vücudumu titremek sardı
Kalbimin atışı bir başka vurdu
Gözlerim karardı hayatım durdu
Gördün kalkamadım hayli yerimden

Şu kalbim yerinden çıkacak sandım
Dizlerim bükülüp çökecek sandım
Beni oracıkta yıkacak sandım
Bir ah çektim şöyle öyle derinden

Hatırıma düştü kırk yıl öncesi
Sen idin gönlümün gülü goncası
Patladı beynimde aşk tabancası
Deldi yüreğimi orta yerinden

Kahrettim kadere isyan eyledim
Dilime geleni döküp söyledim
Orada oturup kalben ağladım
Bir şey diyemedim sana arımdan

Gördün mü seveni ne hale soktun
Halimi görünce dudağın büktün
O an yüreğime bir kezzap döktün
Arıkanı yaktın yaktın narından

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Narın da yaktın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Narın da yaktın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NARIN DA YAKTIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.