İnsanları ikna edemezsen akıllarını karıştır. harry s. truman
BELALIM532
BELALIM532

SEN GELDİN YA...

Yorum

SEN GELDİN YA...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1423

Okunma

SEN GELDİN YA...

SEN GELDİN YA...

Sen yoktun ya gündüzlerim geceye döndü,
Sen yoktun ya rüyalarıma bile zemheri karanlıklar çöktü,
Sen yoktun ya yaşam adına tüm umutlarım söndü,
Sen yoktun ya bizi simgeleyen yüreğim bile iki parçaya bölündü.

Sen yoktun ya yarınlara olan umudum bitti,
Sen yoktun ya lal oldu dilim nefesim tükendi,
Sen yoktun ya seni isteyen yüreğim bile beni terk etti,
Sen yoktun ya iliklerime kadar işleyen sensizlik benliğimi köreltti,

Ama şimdi ;
Sen geldin ya tekrar dünyaya geldim sanki,
Sen geldin ya kışlarım bile yaza döndü inan ki,
Sen geldin ya seni bir an için yaşamak bile her şeye bedeldi,
Sen geldin ya gayrı bundan sonra ölüm dahi kapımı çalsa deli gönül,
"HOŞ GELDİN "derdi.


Zafer Özcan-(11.02.2014)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen geldin ya... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen geldin ya... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN GELDİN YA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL