Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
umutefe
umutefe

AŞK BİR OYUN DEĞİL Kİ

Yorum

AŞK BİR OYUN DEĞİL Kİ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1209

Okunma

AŞK BİR OYUN DEĞİL Kİ

Çek git, unut diyorsun
Çekip gitmek kolayda
Kolay değil unutmak
Sen, benim ilk aşkımsın

Aşkı dilimde değil
Kalbimde yaşatırım
Mühürlüsün kalbimde
Sen, benim ilk aşkımsın

Kadere söz mü geçer
Kaderimdeymiş bu aşk
Yangınım sönmeyecek
Sen, benim ilk aşkımsın

Unut diyorsun diye
Kalbimi durduramam
Yaşamak istiyorum
Sen, benim ilk aşkımsın

Aşkı oyun mu sandın
Aşk bir oyun değil ki
Unutmak kolay olsun
Sen, benim ilk aşkımsın

Sevmekte kolay değil
Her kalbi sevemem ki
Seni sevdiğim gibi
Sen, benim ilk aşkımsın

Hükmünü vermiş bu kalp
Sözünde duracak hep
Anla artık ne olur
Sen. benim ilk aşkımsın

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk bir oyun değil ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk bir oyun değil ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK BİR OYUN DEĞİL Kİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL