Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
H.Gülcan
H.Gülcan

GEL ANLA

Yorum

GEL ANLA

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

735

Okunma

GEL ANLA

GEL ANLA
Selam ey nazlı, gözü ela,
Yokluğu dert varlığı bela,
Gel uzak durma yaklaş,
Ben sevmeliyim seni illa...

Yokluğun verse de hüzün,
Bana batmaz hiçbir sözün,
Birlikte olalım seninle hep,
Ayrılık olmasın yine güzün...

Biz yaklaşalım önce selamla,
Devam ederiz daha kelamla,
Yaklaş bana uzak durma öyle,
Seni nasıl, sevdiğimi gel anla...
.../... Halit Gülcan Manisa 05/02/2014 -11:13

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gel anla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel anla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL ANLA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL