Evet bir duam var ikimiz için. Diyorum ki; Allahım, hiç olmazsa , sıratta elele yürümemize izin ver hayır kimin düşüp , kimin geçeceğini değil. Kimin elini çekeceğidir merakim
MisraMumcu
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Evet bir duam var ikimiz için. Diyorum ki; Allahım, hiç olmazsa , sıratta elele yürümemize izin ver hayır kimin düşüp , kimin geçeceğini değil. Kimin elini çekeceğidir merakim
MisraMumcu
Kısa ama anlam doluydu,Güven sorgulamasıydı Beğeni ile okudum;Kalemin susmasın üstad ______________________________________Saygılar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.