Dostlarımızın bize gösterdiği sevgiyi abartmamız, duyduğumuz minnetten değil, takdire ve sevilmeye ne kadar layık olduğumuzu herkese göstermek içindir. la rochefaucauld
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

bu şehir

Yorum

bu şehir

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

754

Okunma

bu şehir

bu şehir,bana düşman
bana karşı,bana zulüm

elim,kolum bağlı gidişatım kötü
ölümlü bir beden içinde
esirim
kaybolmuşum,hayallerin peşinde.

ağır,geliyor!

acımasız,duygusuz sarf ettiğin her sözün
bıraktın ,bıktırdın
gittin
beni öylece,,

kimsesiz,çaresiz bir başıma
kendimden habersiz ortada

yasak ettim !!

bu defa ,ağlamayı kalbime
gözlerime
beni’de gömdün!

böylece,ümitsiz düşlerin içinde..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bu şehir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu şehir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bu şehir şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL