Bağışlamayı bilenler, en çok bağışlanacak kişilerdir. p.j. bailey
İkram Gökhan Akcebe
İkram Gökhan Akcebe

Arattırır

Yorum

Arattırır

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

781

Okunma

Arattırır

Sen hal diliyle konuşsan da ,
Gönlünü gerçeğe kapatan,
Can kulağı ile dinlemedikçe ?
Söylediklerinden ne anlar?
Güneşe çıplak gözle bakan,
Dünya gözüyle neyi görür ?
Aynasına sır düşürmeyen,
Kendi zahirinde neye takılır ?
Sap, samana karışmışken,
Hangi minvalde, yaşanılır ?
Hak ile başlanılan, ilk söz,
Hangi haliyle sonlandırılır ?
Nefis, hakikat ve gerçekken,
Su gibi, anlaşılır olmadıkça,
Süt gibi, sevgi vermedikçe,
İbadetlerden zevk almadıkça,
Aşk’ı suçlayıp durma gönül,
İnsan insana, Aşk’ı arattırır.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arattırır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arattırır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arattırır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL