Yaşayamadığım şeyler kaldı sende. Hislerim daha duraklarımda dondu. Sımsıcak öpüşler vardı gecelerde. Aşk tükenen sevginin dalına kondu.
Her tavrında bitmez sevgimdi tükenen. Meğer ne de çabuk vazgeçecekmişsin. Hani sevdaydı başımızda tüllenen? Aslında o rüzgarda yitecekmişsin.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Her tavrında bitmez sevgimdi tükenen. Meğer ne de çabuk vazgeçecekmişsin. Hani sevdaydı başımızda tüllenen? Aslında o rüzgarda yitecekmişsin mısralar her biri derin anlamlı, güzel mısralar.. okuyanın yüreğini dağlamıyor değil.. yüreğine sağlık
Gerçek aşklar hafif esintilerde, fırtınalarda, kasırgalarda daha da harlanır ve sönmez şair... Hani bir de gözleri deniz kokan yâr dediğimiz sevilmeyi bekleyenler vardır bir köşede sessizce bekleyen... Yüreğinize düşsün meltemler.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.