Başarıyı hedef alın mükemmel olmayı değil. yanlış yapma hakkınızdan vazgeçmeyin; vazgeçerseniz yeni şeyler öğrenme ve gelişme olanağınızı kaybedersiniz. unutmayın; mükemmeliyetçiliğin arkasında korku yatar. insan olduğunuzu hatırlayarak korkularınızı göğü
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Muradım O Deyip Allaha Yalvardığım

Yorum

Muradım O Deyip Allaha Yalvardığım

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1397

Okunma

Muradım O Deyip Allaha Yalvardığım

Muradım O Deyip Allaha Yalvardığım

el açtım semaya yalvardım mevlaya
sevildiğini sevdiğimi bil
düşüncen de olmasın kin kibir
muradım o deyip allaha yalvardığım

sensin neşem kıblem secdem
aşkından da geçemem
seni diliyorum yaradan dan
muradım o deyip allaha yalvardığım

öyle bir his öyle bir düş
cana değer sıcak bir gülüş
olmaz bu yoldan geriye dönüş
muradım o deyip allaha yalvardığım

ağlatma yağmur yağmur
karma hamur hamur
olma bu aşka cavur
muradım o deyip allaha yalvardığım

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Muradım o deyip allaha yalvardığım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Muradım o deyip allaha yalvardığım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Muradım O Deyip Allaha Yalvardığım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.