Kötünün dünyada eseri kalmaz. eyrani
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Sen Gel De

Yorum

Sen Gel De

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

740

Okunma

Sen Gel De

Sen Gel De

yeter ki sen iste
yeter ki sen gel de
unutalım her şeyi
yeter ki sen gel de

kuş olup uçmazmıyım
ölümüne koşmazmıyım
bir dakika durarmıyım
yeter ki sen gel de

hiç bir şey almadan
arkama bakmadan
yola çıkmazmıyım
yeter ki " sen gel de "

yazan - ismail civelek
berlin - wedding

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen gel de Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gel de şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Gel De şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
27.9.2013 20:01:27
5 puan verdi
Seven yüreğin daveti ni geri cevirmez her halde üstad
Yüreğine kalemine sağlık
Yürek sesin susmasın
___________________________________________Saygılar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL