Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Bana Geçeği Söyle

Yorum

Bana Geçeği Söyle

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

725

Okunma

Bana Geçeği Söyle

Bana Geçeği Söyle

aramız da dağlar mı var
aramız da engel mi var
bana gerçeği söyle yar
çıldıracağım

deli oldum divane
peşin sıra pervane
bana gerçeği söyle kız
fıktıracağım

düşünemez oldum bir şey
kafayı takmışım sana
bana gerçeği söyle bak
oynatacağım

yazan - ismail civelek
berlin - wedding

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bana geçeği söyle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana geçeği söyle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Geçeği Söyle şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
20.9.2013 00:03:59
5 puan verdi
''Bana gerçekleri söyle
Mutsuzmusun benimle..............Dizelerini anımsadım üstad
Mükemmeldi seven yürek sesleri selamlıyorum
Bandırmalı
Bandırmalı, @bandirmali
19.9.2013 17:12:29
5 puan verdi
İnsan seviyorsa ne dağlar engel olur ne de yadeller
çok güzel bir sorgulama harika bir şiir kaleminizi
kutluyor saygılar sunuyorum...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL