Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

sapık

Yorum

sapık

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1340

Okunma

sapık

28.08.13 (çarşamba)

erkek’ten bozma kadınların yüksek topuk ağrısı bu!

’’kusmuş şiirlerimin’’ üzerine basıp,yürüdüler.

meçhul’dü ,her biri ,sır gibiydi isimlerinin kıskançta kalan
manaları/

aldırış etmediler,(gülümsediler kız oğlan bıyık altlarıyla)

’’ben kaçtılar sandım’’ korkudan!

onlar gittiler,
çok uzaklara kimselere görünmeden...

’’ ben tanrı’nın müridiyim ,yeryüzünde ’’ sessizlik içinde....

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sapık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sapık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sapık şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rezzan27
rezzan27 , @rezzan27
5.9.2013 21:02:47
Şiiri de,yorumu da okudum önce..Şair,şiirini beyazdan alır siyaha,siyahtan alır beyaza boyar ve gri bir renge getirir de yazar.O halde şiir doğrudur.Lakin,edep vs.gibi kavramlar gün ışığı gibi berrak olduğundan,yorum da kendi içinde eleştirisel düzeyde,kendince haklılık taşırsa da..Bu yazanı bağlamaz,kanımca:))
Yasemin Yılı
Yasemin Yılı, @yaseminyili
31.8.2013 16:35:05
''''''''''''''''erkek’ten bozma kadınların yüksek topuk ağrısı bu!''''''''''''''''

ne yapılırsa yapılsın illa da sanat edep ya hu edep.


bu dizeyi yazan erkek zat, erkek bozması kadın yoktur da erkek bozması erkek çoktur etrafta, ona bak,yada aynaya,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL