Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:

SEHER VAKTİ

Yorum

SEHER VAKTİ

2

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

3169

Okunma

SEHER VAKTİ

SEHER VAKTİ



Şakı bülbül var uyandır yarimi,
Seher vakti usulca çal kapımı,
Ben sensiz yadırgarım yerimi,
Seher vakti gelsen mutluluk versen.

Gece de, gündüz de, yolun gözlerim,
Muhabbetini ben çok çok özlerim,
Geleceksin diye aylardır beklerim,
Seher vakti gelsen mutluluk versen

Güllerimi kimse alıp yolmasın
Bizi ayıranlar murada ermesin
Benim bedduamı kimse almasın
Seher vakti gelsen mutluluk versen.


Şükran Güneri Arslanbay
30/2013

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seher vakti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seher vakti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEHER VAKTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İDRİS ÇETİN
İDRİS ÇETİN, @idriscetin
30.8.2013 10:42:15
Şakı bülbül var uyandır yarimi,
Seher vakti usulca çal kapımı,
Ben sensiz yadırgarım yerimi,
Seher vakti usulca çal kapımı.
harika dizeelrinizi kutlarım
yüreğiniz daim olsun
selam ve saygılar...
dost46
dost46, @dost46
30.8.2013 08:26:32
yarınızı sevdiğinizi sıcacık yüreğinizle mısralara ne güzel yansıtmışsınız...Sevgilerimle can dost...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL