Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
BELALIM532
BELALIM532

CUMA...

Yorum

CUMA...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1489

Okunma

CUMA...

CUMA...

Aldım kalemi elime cuma günü hürmetine,
Ondan yana ne güzellik varsa döktüm dilime,
Verdiklerine sual olmaz şükrettim halime,
Sen bu dünyanın HALİK’isin hamd olsun verdiklerine.

Seni anlamak,anmak,seninle yaşamak çok güzel,
Cennet’te seninle olabilmek dünyadaki ömre bedel,
Gün gelirde bir an, ansızın kapımızı çalarsa ecel,
Sen bu dünyanın MELİK’isin feda olsun bu beden.

Senin olduğun yerde adalet vardır dönülmez hak’tan,
Hiç kimse dert edip yılmasın dünyadaki yokluktan,
Sen bilirsin bize reva olan her şeyi, verirsin candan,
Sen bu dünyanın MECİD’isin şükürler olsun her şeye.


Zafer Özcan-(24.08.2013)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Cuma... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Cuma... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
CUMA... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL