Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
:Şükran Güneri:
:Şükran Güneri:

GECE OLUNCA

Yorum

GECE OLUNCA

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2777

Okunma

GECE OLUNCA

GECE OLUNCA

Gündüz zaman çabuk geçer,
Sensizliğe gece çöker.
Ayrılık ölümden beter,
Yaş akar gece olunca.

Yağmurla akar gözyaşım,
Yıllardır, dertlidir başım,
Yüce aşka can vermişim,
Yalnızım gece olunca...

Sevdiğin de yalanmış, yalan,
Aşk bağında oldum talan,
Yaradır senden tek kalan,
Acı çöker gece olunca...

Şükran Güneri ARSLANBAY
20/8/2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gece olunca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gece olunca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECE OLUNCA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İDRİS ÇETİN
İDRİS ÇETİN, @idriscetin
21.8.2013 09:28:22
5 puan verdi
Yağmurla akar gözyaşım,
Yıllardır, dertlidir başım,
Yüce aşka can vermişim,
Yalnızım gece olunca...

güzeldi tebrik ederim.
yüreğiniz daim olsun
saygılar...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL