Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
hüseyin vural
hüseyin vural
@huseyinvural

SAVAŞ MEYDANLARINDA.

13 Ağustos 2013 Salı
Yorum
Şiirgram

SAVAŞ MEYDANLARINDA.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1471

Okunma

SAVAŞ MEYDANLARINDA.

Gel hele bana gel hele.
Çıkmasın hiç vervele.
Cenk edelim el ele.
Savaş meydanlarında.

Zikir baldan tatlıdır.
Nuru kalpde saklıdır.
Bir mümin on atlıdır.
Savaş meydanlarında.

Zikirsiz cennet yoktur.
Zikir kalpdeki doktor.
Müminin işi çoktur.
savaş meydanlarında.

Bak mevlamız ne diyor.
KURAN elden gidiyor.
Kafir mümini yiyor.
Savaş meydanlarında.

Gel çıkalım sefere.
Hedefimiz kafire.
Ulaşalım zafere.
Savaş meydanlarında.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Savaş meydanlarında. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Savaş meydanlarında. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAVAŞ MEYDANLARINDA. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.