Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
suluovalı
suluovalı

acaba

Yorum

acaba

7

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

743

Okunma

acaba








gözlerinde neş’e
yanaklarında hicap
dudaklarından akan
şeker midir şerbet midir bal mıdır acap




omuzlarında zülfün
melek misali hüsnün
iki yanında göğsün
elma mıdır ayva mıdır nar mıdır acap




al al olmuş gerdanın
güzelleşmiş endamın
parıldıyor her yanın
yağmur mudur dolu mudur kar mıdır acap



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Acaba Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Acaba şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
acaba şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nevin Koçoğlu
Nevin Koçoğlu, @nevinkocoglu
21.12.2007 00:17:50
Çok hoş bir güzelleme, tebrik ederim....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL