Alıcılar almaz, vericiler alır. eugene benge
İLK VE SON
İLK VE SON

NİHAYET AKLINA GELDİM

Yorum

NİHAYET AKLINA GELDİM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1426

Okunma

NİHAYET AKLINA GELDİM



GİDİYORUM DEYİP, BİR SABAH ERKEN
BENİ BİN BİR DERDE, SALDIN GİDERKEN
KAÇ SENEDİR HASRET, ÖZLEM ÇEKERKEN
DEMEK Kİ NİHAYET, AKLINA GELDİM

SEN KÜÇÜK HANIMDIN, BENSE BİR UŞAK
SEN KABA DAVRANDIN, BENSE YUMUŞAK
BAK UFAK ÇOCUKLAR, OLDU GENÇ KUŞAK
DEMEK Kİ NİHAYET, AKLINA GELDİM

ARAMAZ MI İNSAN, SORMAZ MI HATIR ?
YAZMAZ MI MEKTUBA, BİR İKİ SATIR ?
GERÇEKLER ACIDIR, BÖYLE AĞLATIR
DEMEK Kİ NİHAYET, AKLINA GELDİM

SEN ŞİMDİ BAŞINI, VURSANDA TAŞA
NE YAPSAN FAYDASIZ, AĞLAMA BOŞA
YAZIKTIR YALANDAN, DÖKTÜĞÜN YAŞA
DEMEK Kİ NİHAYET, AKLINA GELDİM

...İLK VE SON..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Nihayet aklına geldim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nihayet aklına geldim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NİHAYET AKLINA GELDİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL