Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
pınarımm
pınarımm

tam da zamanı...

Yorum

tam da zamanı...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1374

Okunma

tam da zamanı...

tam da zamanı...

akşam yatmak bilmessin,
az sonra uyurum dersin.

gün ışır sabahtan,
kalkamassın uykudan.


okula geç kaldım yine,
araba yok ki kapının önünde...

harçlığımı versene,
bak babam kaçmış yine.

girdim okula ikinci saat’te,
hay ALLAH ders türkçe.

yazık oldu yine,
tuğba hoca’ya şimdi de.

kapıyı çaldım sessizce,
duymadı hoca şimdide...

daldım girdim sınıfa,
bin pişmanım halime.

gizem hoca içerde,

hemen başladılar söze.
bir daha derse geç gelme,

dedim şule bekletti.
hocam o da gelmedi,

dediler koruma arkadaşını,
şule yan sınıfa kaçtı.

dedim içimden sessizce,
sattı bak beni yine.

geçtim oturdum karşı sıraya,
düşündüm bak kara kara.

kızamadım yine o’na,
başımdaki TATLI BELAYA...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tam da zamanı... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tam da zamanı... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
tam da zamanı... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ahmetozgur
ahmetozgur, @ahmetozgur
6.5.2013 15:49:54
muzipçe bir yorum olmuş...
saygılar...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL