Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
11caferabi12
11caferabi12

Dakika!..

Yorum

Dakika!..

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1129

Okunma

Dakika!..

Günlerimiz olacaktı,
Beraber çok dakika,
Sevişerek geçecekti,
Seninle her dakika…


Vücutlar birleştiğinde,
Gökler de bağlayacak,
Yürekler sessiz kalacak,
Seninle o dakika…


Kara elmasım benim,
Gerçeğin şimdi nerede,
Sense düşüncelerimde,
Yaşatırım bin dakika…


Ellerin, elim de olsa,
Diller ise yerin de,
Sarılıp coştuğumuz da,
Bulunmaz bu dakika…



Ben deki nasıl sızı,
Sevdim bir hayırsızı,
Söyle zalimin kızı,
Neredesin şu dakika…




Veysel Kimene
Sevda Şairi
(Kemal Yenice)

© Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
01.11.2011


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dakika!.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dakika!.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dakika!.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL