Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
kurumahmut
kurumahmut

EVİNİN ÜSTÜ

Yorum

EVİNİN ÜSTÜ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

674

Okunma

EVİNİN ÜSTÜ

EVİNİN ÜSTÜ

Evinin üstü meşe.
Gel güneşe güneş e,
Gel beraber gidelim,
Toplayalım menekşe.

Menekşe orman gülü,
Kandırıyor bülbülü.
Menekşeyi kokluyor.
İki candan sevgili,

Menekşe çok nazlıdır,
Çiçeği beyazlıdır.
Menekşenin türküsü,
Oldukça avazlıdır.


23.07.2012.Suat

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Evinin üstü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Evinin üstü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
EVİNİN ÜSTÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL