Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
TANER METİN
TANER METİN

YAZ AŞKINI KAĞIDA

Yorum

YAZ AŞKINI KAĞIDA

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

699

Okunma

YAZ AŞKINI KAĞIDA

YAZ AŞKINI KAĞIDA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yaz aşkını kağıda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz aşkını kağıda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZ AŞKINI KAĞIDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sevda_Çiçeği
Sevda_Çiçeği, @sevda-cicegi
10.3.2013 01:12:06
bencede yansın :)
güzeldi tebrikler
Gülüş İkinci bahar.
Gülüş İkinci bahar., @gulusikincibahar-
10.3.2013 01:05:30
5 puan verdi
Çok hoş bir anlatım kutlarım.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL