Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
Erkan Turgut
Erkan Turgut

Kardelen...

Yorum

Kardelen...

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1383

Okunma

Kardelen...

Kardelen
kara rağmen serpilip büyüyorsa,
Umutsuzluğa kafa tutuyorsa,
Yaşamın yakasına yapışırken
Yaşama sevinciyle bizi büyülüyorsa...

Soğuk gönülllerde beklenmedik bir anda biten.
Yamacına sığınan köhne yürekleri
Sımsıcak sevgisiyle eriten.
Baharın coşkusu arasında yitip giden...

Birdahaki hazan yapraklarını
sulayan gözyaşları yeni aşklar yeşertecek.
Soğuyan acıların buz tutan kalpleri
Yeni kardelenler arayacak, yamacında eriyecek...


E.Turgut 16.02.2013



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kardelen... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kardelen... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kardelen... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sermin Çınar
Sermin Çınar, @sermincinar
19.2.2013 13:09:11
5 puan verdi
sağlam şiirdi.kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL