Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
itahtacioglu
itahtacioglu

G E L D İ M

Yorum

G E L D İ M

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1116

Okunma

G E L D İ M

G E L D İ M

Bütün günahlarımdan arındım, öyle geldim,
Bir melek saflığını sarındım, öyle geldim,
N’olur son bir fırsat ver, aç gönlünü yeniden,
Tertemiz duyguları büründüm öyle geldim

Hüzünlü yıllarımdan kalan tek özlemimsin,
Mâzimden son hatıram, vefâkar hem-demimsin,
Izdırap günlerini unut artık, benimsin,
Sevdânın tılsımını süründüm öyle geldim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
G e l d i m Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz G e l d i m şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
G E L D İ M şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ömür
ömür, @omur
29.11.2007 11:53:20
mevlevi bir söylem var ...tebrikler...mesajınız evrensel....
mehmetfaruk
mehmetfaruk, @mehmetfaruk
29.11.2007 00:03:58
Tebrikler ederim. selamlarla
beytül
beytül, @beytul34
28.11.2007 19:33:25
öncelikle seçtiğiniz renklerden dolayı sonra da şiirden dolayı tebrik ederim sizi :)
ufurmelerim
ufurmelerim, @ufurmelerim
28.11.2007 19:18:34
N’olur son bir fırsat ver, aç gönlünü yeniden,
Tertemiz duyguları büründüm öyle geldim
tebrik ederim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL