Bilmeden yapılan hata yanlışlıktır, bilerek yapılan hata ise ihanettir. b. brecht
sema korcan
sema korcan

Kadın

Yorum

Kadın

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

846

Okunma

Kadın

Kadın’a şiddete HAYIR!!!!



KADIN ADIN NE
KADIN
NE İŞE YARASINKİ BU
DÜNYADA SEN
SEVGİLİ ISEN SEN VERİRSİN
YAR OLSAN NE YAZAR
EŞ OLSAN HADİ
SADECE YEMEK YAPAR
ÇOCUK DOĞURURSUN
SENİN BEYNİNİ SORGULAMAZ
HERGELELER
BACAK ARASINDADIR AKILLAR
VURULURSUN
TECAVÜZE UĞRARSIN
BERDEL VERİLİRSİN
SENİN ADIN KADIN
GÜL DÖŞEKLERDE
UYUYAMADIN HİÇ
ELLERİN MANİKÜR GÖRMEDİ
ALLI YAZMAYDI HAYALİN
ONUDA KANINLA ÖDEDİN
SENİN ADIN KADIN
VAROŞLARDAN ÇIKAMADIN
SALINIP TAKSİMDE
GEZEMEDİN HÜRCE
ELLERİN HEP BAĞLI KALDI
SAÇLARINDA
BU DÜĞÜMÜ ÇÖZEMEDİN..


sema korcan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kadın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL