Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
avnitemiz
avnitemiz

TADI YOK DİYE

Yorum

TADI YOK DİYE

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1388

Okunma

TADI YOK DİYE

TADI YOK DİYE


Gönlüm duman olup çöktü Efkâr’a
Sensiz geçen ömrün tadı yok diye
Bulutlar sitemli küsmüş dağlara
Sensiz yer yüzünün tadı yok diye


Güneşin önünü bulut kaplıyor
Hasretin ok olmuş kalbe saplıyor
Gelmezsen bulutlar yağmur vermiyor
Sensiz bu dünyanın tadı yok diye


Efkâr da çiçekler açmıyor artık
Üstünden bulutlar geçmiyor artık
Kuşlar bile benden kaçmıyor artık
Sensiz bu bedenin canı yok diye


Sensizlik içimde oldukça yara
Nasıl bakayım ki ordan dağlara
Ayaklarım gitmez artık Efkâr’a
Sensizken Efkâr’ın tadı yok diye.


14.11.2012
Avni Temiz




Fuat Bahçeci tarafından bestelenmiştir..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tadı yok diye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tadı yok diye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TADI YOK DİYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fatma Biber
Fatma Biber, @fatmabiber
15.11.2012 23:21:27
5 puan verdi
Efkar'da çay içip o eşsiz manzarayı izlemenin tadı başkadır arkadaşım. Bence o tadı hiç bir şey engellememelidir.
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
15.11.2012 19:57:44
5 puan verdi
Sitemlerle örülü bir şiirdi Avni hocam, kutlarım üstadım değerli kaleminizi...saygı ve selamlarımla...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL