Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Se
Serap Genç

AŞK BİTER Mİ?

Yorum

AŞK BİTER Mİ?

( 3 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

4,3

Puan

1008

Okunma

AŞK BİTER Mİ?

söyle aşkım bu aşk biter mi,
canımı alsaydın bu kadar acımazdı
beni diri diri mezara gömüp,
beni karanlığa itmezdin.

demek yalanmış aşkın,
eğlenmek miş niyetin
yıktın dünya mı hayalleri mi,
kaldı artık kalıntıları.

SERAP GENÇ

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

33% (1)

4.0

67% (2)

Aşk biter mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk biter mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK BİTER Mİ? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
14.11.2012 22:10:52
5 puan verdi
yüreğine sağlık çok güzeldi kardeşim kalemin daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL